Processen

Welkom op onze procespagina, waar we een inkijkje geven in de wereld van CNC-bewerking. Bij Verschuren Hugo NV streven we ernaar om precisie en vakmanschap te leveren in elke fase van ons productieproces. Ontdek hieronder enkele van de sleutelprocessen die wij hanteren. Van CNC-frezen tot ontwerpen en inpakken, bij elke stap zetten we ons in voor het leveren van kwaliteit. Leer meer over de technologieën en expertise die wij toepassen om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor al uw CNC-behoeften.


CNC frezen

CNC frezen is een geautomatiseerde bewerkingstechniek waarbij een computer gestuurde machine nauwkeurig materiaal verwijdert om complexe vormen te creëren.

CNC Draaien

CNC draaien is een geautomatiseerd proces waarbij een computer gestuurde draaibank wordt gebruikt om materiaal te roteren en vorm te geven.

Draadvonken

Draadvonken is een precisiemethode waarbij elektrische vonken worden gebruikt om materialen met grote nauwkeurigheid te snijden, met name bij complexe vormen.

Slijpen

Slijpen is een bewerkingstechniek waarbij schurende gereedschappen worden gebruikt om materiaal van een oppervlak te verwijderen, resulterend in een vlakke en gladde afwerking.

Harden en ontlaten

Harden en ontlaten zijn warmtebehandelingsprocessen. Harden omvat het verhitten en vervolgens afschrikken van materiaal om het harder te maken, terwijl ontlaten volgt om de broosheid te verminderen en stabiliteit toe te voegen.

Honen

Honen is een bewerkingstechniek waarbij een abrasieve steen door een cilindrisch werkstuk beweegt, resulterend in een fijne afwerking en dimensionale nauwkeurigheid.

Graveren

(Laser) graveren is een proces waarbij een laserstraal materiaal verwijdert, waardoor nauwkeurige ontwerpen, teksten of patronen op diverse materialen worden gecreëerd.

Zagen

Zagen is een basistechniek waarbij een zaagblad wordt gebruikt om materialen te snijden, waardoor verschillende vormen en maten mogelijk zijn.

Stralen

Stralen is een oppervlaktebehandeling waarbij kleine deeltjes, zoals zand of grit, met hoge snelheid op een oppervlak worden geblazen om onzuiverheden te verwijderen en de textuur te verbeteren.

Meten

Meten is een cruciaal proces in ons productieproces waarbij nauwkeurige instrumenten worden gebruikt om de dimensies en toleranties van onderdelen te controleren, waarborgend dat ze voldoen aan de vereiste specificaties.

Ontwerpen

3D-ontwerpen is een geavanceerde benadering waarbij digitale modellen met driedimensionale representaties van objecten worden gecreëerd. Dit proces maakt gedetailleerde visualisaties mogelijk en vormt de basis voor de productie van complexe en nauwkeurige componenten.

Verpakken

Verpakken is de laatste stap in ons proces, waarbij we zorgen dat de geproduceerde componenten veilig en efficiënt kunnen worden getransporteerd naar hun bestemming, klaar om te voldoen aan de behoeften van onze gewaardeerde klanten.