Kwaliteit

Alles staat of valt met de verwachte kwaliteit. Onze klanten zijn zeer divers en de eisen en prioriteiten van kwaliteit verschillen dan ook van klant tot klant. Bij Verschuren Hugo NV streven we er dan ook naar de kwaliteitseisen van de klanten toe te passen.


“Kwaliteit staat op nummer 1 bij Verschuren Hugo NV”


We zijn reeds 37 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van precisieonderdelen, en vervaardigen van complexe onderdelen uit de meest uiteenlopende materialen.

We ondersteunen en adviseren waar nodig om onze klanten verder te helpen. Dit gaat over maten en toleranties, visuele afwerking, oppervlakte kwaliteit, meetrapporten en attesten, verpakking, afspraken nakomen rond levertijd, administratieve formaliteiten, …. Constant zijn we ons kwaliteitssysteem aan het verbeteren door de ervaringen te analyseren en te registreren.

Het familiebedrijf VERSCHUREN HUGO NV wil kwaliteitsvolle producten afleveren binnen de – in de verkooporder – voorziene tijd. Ze wil dit doen samen met gemotiveerde en deskundige medewerkers en wil alles in het werk zetten om de klanttevredenheid groot te houden en waar nodig te verbeteren.
Daarnaast streeft het familiebedrijf ernaar om de ontwikkelingen, gerelateerd aan de werking van VERSCHUREN HUGO NV, in Vlaanderen, België en de wereld op de voet op te volgen zodat altijd accuraat kan ingespeeld worden op de vraag van de klant.
Het familiebedrijf VERSCHUREN HUGO NV wil innoverend en duurzaam handelen en doet al het mogelijke om haar praktijken in die richting te optimaliseren.