Over ons

De firma Verschuren Hugo NV bestaat al sinds 1984

en is uitgegroeid tot een hoogtechnologisch bedrijf,

waar alle facetten van ontwerp tot levering

van een afgewerkt product een plaats vinden.

Know How:

Omdat we gespecialiseerd zijn in precisieonderdelen werken we vooral met kleine series.
Hierdoor worden we verplicht om steeds opnieuw te verbeteren en scherp te blijven. Deze ervaring met zeer uiteenlopende werkstukken zorgt ervoor dat we de grenzen van het mogelijke aftasten om u het perfecte onderdeel te bezorgen. Door een ruime ervaring van meer dan 25 jaar zijn studies rond slijtagevermindering en optimalisatie een veel voorkomende zaak. Hier kunnen we onze klanten vaak een oplossing bieden die kostenbesparend is en de bedrijfszekerheid ten goede komt.

Engineering:

Reverse engineering en engineering zijn een ander facet van ons gamma. We beschikken over de technische- en materiaalkennis om uw machine optimaal te laten functioneren. Daarnaast hebben we de mogelijkheden om onze onderdelen zelf te vervaardigen. Hierdoor zijn we in staat uw machine voordeliger te ontwikkelen en te vervaardigen.

Toekomst:

Wij sturen onze onderneming in de richting van het nabewerken van geharde onderdelen, al dan niet in ons huis voorbewerkt. Alsook het vervaardigen van hydraulische ventielen met zeer hoge precisie. Bewerken van complexe onderdelen en het zoeken van totaaloplossingen. Bij onze laatste aankopen van machines leggen we ook de nadruk op precisie, stabiliteit en kwaliteit.